Kanadsko podjetje Labplas je specializirano za proizvodnjo sterilnih kompletov za vzorčenje in transport izdelkov za laboratorijsko analizo. S svojimi kompleti za vzorčenje izpolnjuje pri analizah v prehrambeni, okoljski, veterinarski in farmacevtski industriji najvišje varnostne standarde. Sterilne vrečke za vzorčenje so preproste in enostavne za uporabo.

Prehrana

Vzorčenje hrane

Rokovanje s sterilnimi vrečkami za vzorčenje je preprostejše kot rokovanje z vialami.
Zahtevajo zelo malo prostora za shranjevanje, so enostavne za transport in so za enkratno uporabo.
Ustrezajo HACCP (analiza nevarnosti in kritična kontrolna točka) regulativnim in industrijskim zahtevam.
Odsotnost R-NASE, D-NASE in pirogena.

Kmetijstvo

Vzorčenje v kmetijstvu

Za zbiranje vzorcev v kmetijstvu je potrebna sterilna oprema za preprečevanje kontaminacije vzorcev.
Obstaja veliko možnih virov kontaminacije zrn, kot so veter, ptičji iztrebki in transport gliv s stroji.
Testiranje tal se uporablja za lažjo izbiro sestave in odmerjanje gnojil, ki se uporabljajo na zemljiščih v kmetijski in vrtnarski industriji.

Okolje

Vzorčenje v okolju

Za vzorčenje vode so potrebne čiste posode za vzorčenje brez delcev. Za zagotovitev ustreznih rezultatov testov morajo biti posode kemično stabilne.
Polietilen se lahko uporablja za katero koli vrsto vzorčenja vode, material pa se posebej uporablja za vzorčenje vode, ki jo testiramo za radioaktivnost.
Zbiranje vzorcev rastlin za identifikacijo bolezni rastlin.

Veterina

Vzorčenje v veterini

Za odvzem vzorcev na katerem koli veterinarskem področju so potrebne sterilne posode. Analiza hrane pripomore k varovanju zdravja živine in zagotavljanju prehrane ljudi.
Vzorčenje za teste DNK se uporablja zlasti za ugotavljanje genetskih razlik med živalsko populacijo.

Raziskave

Vzorčenje v raziskavah

Vsak vzorec vsebuje DNK in mora biti shranjen v sterilnem okolju. Sprejemljive ravni onesnaženja morajo biti iz tega razloga zelo nizke.Uporaba sterilnih vrečk za vzorčenje je namenjena: prepoznavanju bakterij, mešanju sestavin in zagotovitvi, da ne bodo kontaminirane; alikvotom ali arhiviranju vzorcev.

Farmacija

Vzorčenje v farmaciji

Zbiranje vzorcev v farmacevtskih izdelkih zahteva posebno pozornost. Treba je zmanjšati onesnaževalce in delce na minimum. Delci in drugi onesnaževalci, ki vstopijo v čisto sobo, lahko ogrozijo rezultate celotnega projekta.

Up ↑